BASIC

Steeds meer schoolbesturen worstelen met Europese aanbestedingen rond schoonmaak. Ze krijgen te maken met een enorme administratieve rompslomp met weinig of geen garantie dat de beste schoonmaakpartner uiteindelijk zal worden gekozen.
Wij spelen in op een gaande ontwikkeling dat schoonmaak op scholen steeds vaker opnieuw wordt inbesteed. Een logische trend. Steeds meer schoolbesturen willen de regie meer in eigen hand houden en hebben een duidelijke voorkeur voor schoonmakers met een binding met de school waar ze schoonmaken. 
De schoonmakers moeten zich één voelen met de school en dat is bij personeel van schoonmaakbedrijven nog wel eens een probleem. Wij helpen jou om een professionele schoonmaakservice te installeren... mét inschakeling van het eigen personeel.


Wat verzorgen wij voor jou?

Intake

Created with Sketch.

Tijdens het intakegesprek verzamelen bij alle nodige gegevens om een herinrichting van uw eigen schoonmaakdienst voor te bereiden.
Alles wordt hierbij bekeken, de historiek van de schoonmaakservice, anciënniteit van het personeel, taakkaarten, werkverdelingen...
Kortom ... hoe doet u het tot op vandaag? 

Analyse

Created with Sketch.

Na de nodige plaatsbezoeken en gebeurlijke interviews buigen wij ons op kantoor over uw nieuwe werkorganisatie.
Wij maken een nieuwe calculatie, werken nieuwe schoonmaak-programma's en weekplanningen uit en dragen zorg voor een gebalanceerde en eerlijke werkverdeling tussen uw schoonmaakmedewerk(st)ers. 

Implementation

Created with Sketch.

Na de presentatie van onze studie met bijhorende rapportage gaan we over tot het implementeren van ons werk.
Wij starten uw schoonmakers op met een nieuwe en frisse aanpak en zorgen voor een adequate follow-up. We zorgen ervoor dat uw mensen hun werk met plezier omarmen en kwaliteit leveren.
Zo zijn we pas tevreden als u tevreden bent!

Schoonmaak in eigen beheer?

In onze webshop vind je alle nodige schoonmaakproducten en schoonmaakmaterialen 
die nodig zijn voor een 
professioneel schoonmaakonderhoud van 
jouw schoolinstelling of internaat.

Toch liever een all-inclusive-formule

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?