All-INCLUSIVE

Met onze all-inclusive-formule ontzorgen wij je volledig van de schoonmaakdienst. 


Wat verzorgen wij voor jou?

Aangename kennismaking

Created with Sketch.

Uw eerste indruk en kennismaking met onze onderneming is van zeer groot belang. U wilt immers een partner voor het schoonmaak-onderhoud die in alle discretie continuïteit zal bieden in de dienstverlening. Tijdens het intakegeprek leert u ons bedrijf en onze aanpak beter kennen. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften.

Meten is weten

Created with Sketch.

Om een gedetailleerd offertedossier uit te werken moeten wij uiteraard beschikken over de juiste oppervlaktegegevens
Hiervoor brengen wij een bezoek aan de schoolgebouwen om een juiste meetstaat en inventarisatielijst te kunnen opmaken voor onze calculatie.

Unieke calculatie

Created with Sketch.

Alle oppervlakte- en inventarisatiegegevens worden op ons kantoor verwerkt in een uniek calculatieprogramma. Hierbij wordt rekening gehouden met haalbare en realistische schoonmaaknormen.
De uitkomst van onze studie is een helder en transparant schoonmaakbestek gekoppeld aan een op maat gesneden schoonmaakprogramma. 

Laten we samenwerken

Created with Sketch.

De deal is rond. Het contract is ondertekend.
U heeft zichzelf kunnen overtuigen van onze gespecialiseerde aanpak aangaande scholenonderhoud. Wij maken samen verdere afspraken rond de ingang en de opstart van de schoonmaak-overeenkomst. 

Kick-off

Created with Sketch.

Alle voorbereidingen worden getroffen voor een vlekkeloze opstart van onze werkzaamheden. De schoonmaakmedewerker(st)ers worden opgeleid, de schoonmaakproducten, -materialen en -machines worden toegeleverd. De schoonmaakprogramma's en individuele weekplanningen worden geïnstrueerd aan het personeel.

Communicatie en overleg

Created with Sketch.

De evolutie van onze schoonmaakwerkzaamheden wordt op continue basis gerapporteerd via ons digitaal logboek. Periodiek vindt er een evaluatiegesprek plaats met u als klant, wijzigingen in het werkprogramma bij evenementen staan hierbij centraal om alle flexibiliteit te kunnen behouden. Tegen het einde van uw boekjaar bekijken we graag met u de begroting voor het nieuwe schooljaar.

Meting klanttevredenheid

Created with Sketch.

Wij willen graag dat u klant blijft. Jaarlijks nodigen wij u uit voor deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Geen lange vragenlijsten maar dingen die ertoe doen. Neem rustig een kopje koffie tijdens het invullen van de digitale vragenlijst. We kijken graag uit naar jullie reacties.

Toch liever werken met

personeel in eigen beheer

Schoolgebouw desinfecteren met een robot?


Laten we samenwerken.

We horen graag van je.
Neem contact op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen.